Werk aan de muur

Wilt u een bestaand vrij werk van mij aan uw muur?

Er zijn 2 mogelijkheden: werkaandemuur.nl of een bezoek aan de open atelierdagen.

OPTIES

1 Originelen / plein-air schilderij kopen

Bekijk mijn tentoonstellingsagenda om te zien wanneer er Open Atelierdagen zijn. Op een Open Atelier dag ben je van harte welkom om mijn werk te komen bekijken in mijn atelier. Mijn plein-air schilderijen van 20×20 cm zijn alleen dan te koop!

Van plein-air schilderijen worden GEEN prints gemaakt. U koopt dus iets unieks, waar geen kopieën van zijn. Ik gun ze het alleenrecht, omdat ze gebonden zijn aan 1 specifiek moment en een oplage van 1 daar bij past.

2 Kopie op maat op werkaandemuur.nl

Ik werk samen met Werkaandemuur.nl die pas digitale kopieën van mijn schilderijen uitprinten als een koper zich meldt. Zo hoef ik geen voorraad aan te schaffen of voor winkel te spelen, maar kan ik mij focussen op waar het om draait: kunst maken.

Tegelijkertijd geniet u van de service die Werkaandemuur biedt, zo kunt u de maten van het werk precies op uw interieur aanpassen en prijzen van diverse druktechnieken met elkaar vergelijken.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close