Prentenboek: Daarheen, Kleine Egel

Bekijk hoe een interactief voorleesverhaal tot stand komt! Ik ben een freelance illustrator en dit is mijn eerste prentenboek. Het verhaal gaat over een egel, die voor het eerst zonder mama naar huis moet lopen. Dat gaat natuurlijk fout…!

Het prentenboek “Daarheen, kleine Egel!” maakt interactief voorlezen makkelijker voor (groot)ouders, omdat er voorleesaanwijzingen in het verhaal zijn geplaatst. Ouders kunnen met hun voeten stampen en geluiden maken en het verhaal naar een hoger niveau tillen. Op sleutelmomenten staan ook vragen in het verhaal waar kinderen op kunnen reageren. Ideaal voor het voorleesmoment!

Met dank aan: Luc voor het schrijfadvies; Sandra die me leerde hoe je interactief moest voorlezen; het team van Drukkerij van den Herik, waarbij ik mijn boek mocht drukken: Koen en Gerard die me hielpen de boeken goed in elkaar te zetten en aan Christiaan voor het helpen met de grafische vormgeving van het boek! En natuurlijk de basisscholen bij wie ik de boeken mocht voorlezen!

Geïnteresseerd in een exemplaar? Koop hem voor 14,95 euro bij Bruna van der Hoek en Drukkerij van den Herik in ‘s-Gravendeel. Of via marktplaats: http://www.marktplaats.nl/a/boeken/pr… Geen account? Stuur dan gewoon maar een mailtje naar info@annevree.com 🙂

Interesse in meer werk van mij? Check mijn site: http://www.annevree.com of mijn facebookpagina: http://facebook.com/annevreeillustration

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close