Achter de schermen

Hier zie je hoe het er aan toe gaat ‘achter de schermen.’ Ik deel filmpjes waarbij je me ziet tekenen of aan producten ziet werken. Tegenwoordig teken ik veel op een iPad met een apple pencil, in het tekenprogramma Procreate.

Ik ben een ‘kunstenaar met een kantoorbaan’. Die vaste lasten moeten nou eenmaal betaald worden – en samenwerken met collega’s vind ik leuker dan in mijn eentje freelance dingen doen. Gelukkig heb ik een vast dienstverband als vormgever/marketeer bij een leuk bedrijf. Ja ja, er is hoop na de kunstacademie! (Bachelor of Design, Willem de Kooning Academie; 2015).

Ik werk dus ‘maar’ 1 dag per week aan mijn eigen teken projecten. Momenteel is dat project een prentenboek genaamd: “Een Schildpad in de gracht!”
Het project is mijn ‘liefdesbrief’ aan de mooie stad Zwolle. Ik ben in 2016 naar deze plek ‘aan de andere kant van het land’ verhuisd om samen te gaan wonen.
(Oorspronkelijk kom ik uit ‘s-Gravendeel.)

Ik ben lid van Kunstvereniging Palet Zwolle, waar we wekelijks modeltekenen. Tekeningen van modellen plaats ik op mijn instagramaccount.

Making-of: Prentenboek ‘Een schildpad in de gracht!’


(Model) tekenen op een iPad Pro met de app Procreate en Apple Pencil

Speech @ Groot overrijssels boeken & verhalenbal 2019


Radio interview over mijn boeken – RTV Zwolle FM


Klik hier voor de uitgeschreven tekst van het radio interview.

Mijlpaal: Eerste prentenboek in de Bibliotheek!Mijn prentenboek ‘Daarheen, kleine Egel!’ is nu te leen in 13 bibliotheken in Nederland! Lezen? Gebruik de aanvraagservice. Dan stuurt de Bieb het boek naar jouw plaatselijke bibliotheek.

Timelapse: een tekening van begin tot eind


search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close