Leuk Zwolle kraamcadeau

Musthave: Boek voor blauwvingers


Geef een mooi Zwols prentenboek cadeau! Voor pasgeboren blauwvingers is dit prentenboek het perfecte cadeautje om te krijgen bij de kraamvisite! Of bij de babyshower – of zomaar tussendoor.

Maar zeg nou zelf, geven is leuker dan ontvangen. Waarom jij beslist dit boek cadeau moet doen? Dat lees je zo.

5 Redenen waarom jij gelukkig wordt door dit Zwolse boek cadeau te geven.

1. Voel je betrokken bij jóuw stad

Verspreid jouw liefde voor Zwolle door een uniek Zwols product te kopen. Speciaal gemaakt voor kleine Zwollenaren, door een Zwollenaar.

Bonus: met een aankoop steun je een lokale maker & stadgenoot!

“Op het plaatje met de Watertoren kijk je bijna de straat in waar ik woon. Prachtig!” – Jenny

2. Je geeft een leuk, persoonlijk cadeau

23 lovende recensies. Mooie tekeningen van herkenbare Zwolse plekken, die de allerkleinsten over Zwolle leert. Leuk verhaal over echte schildpadjes in een echte stad, met een vrolijke twist.

“Cadeau gekregen voor onze dochter’s 2e verjaardag en ze herkende meteen de wipwap en de varkens van de dierenweide bij het weezenlandenpark!” – Tien

3. Verras de ontvangers met een zeldzame vondst!

Geen dubbele cadeaus. Dit boek is uniek en niet in de boekwinkel te koop. U bestelt direct bij de maker, die dit boek met liefde en passie handgemaakt heeft.

Eigenlijk zie je nooit zoiets over je eigen woonomgeving.” – Evert-Jan.

4. Dit cadeau is milieubewust, goed bezig!

Draag een steentje bij aan kortere productieketens. Dit boek is eerlijk geproduceerd: ontworpen in Zwolle en wordt op bestelling gedrukt in Zwaag.

Geen tussenpersonen die een graantje meepikken, waardoor de prijs – ondanks het duurdere, duurzame productieproces – gunstig is.

5. Dit product past door de brievenbus.

Je hoeft niet thuis te blijven en de verzendkosten zijn lager. Zo kan jij er lekker op uit. Naar de Kinderboerderij in het Wezenlandenpark bijvoorbeeld.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close